اگر شما هم جز افرادی هستید که طرفدار طی مسافت کوتاه با کمترین هزینه و خلاص شدن از ترافیک های سنگین برای انجام کارهای سبک خود هستید می‌توانید اسکوتر برقی در هر مارک و قیمت و کیفیتی که صلاح دانستید خریداری کرده و حتی برای تفریح نیز استفاده کرده و لذت ببرید. در خرید یک اسکوتر برقی هوشمند خیلی مسائل مختلفی وجود داره که قیمت بهشون  بستگی داره، اما قیمت نهایی با توجه به کیفیت، سایز، و امکانات می‌تونه  چیزی بین 1 میلیون تومان تا 6میلیون باشه.

اسکوتر برقی چیه ؟
اسکوتر هوشمند یه دستگاه سیار برقی هست و دو تا چرخ داره که دقیقا به موازات هم هستن و با باتری قابل شارژ داخلی ، می تونه روی زمین حرکت کنه . نکته مهم اینه که شما باید یه جوری روی اسکوتر برقی بایستید که تعادل تون به هم نخوره و بتونید با اسکوتر حرکت کنید . در واقع تعادل اسکوتر با پاهای شما برقرار میشه .

نحوه استفاده از اسکوتر برقی

استفاده از این دستگاه نیازی به گذراندن مراحل آموزشی نداشته و چندان  سخت نیست و در ابتدا برای حفظ تعادل می توان از فردی کمک گرفت و یا در کنار  درخت و یا دیوار تمرین کرد. برای سوار شدن یکی از پاها را روی اسکوتر می  گذاریم و پس از روشن شدن چراغ دستگاه که نشان دهنده تایید حرکت است پای  دیگر را قرار می دهیم. با فشار دادن پا به سمت عقب میتوان عمل ترمز را  انجام داد.

مزیت اسکوتر برقی

  • تقویت مچ پا
  • مناسب برای افرادی که پای آنها صدمه دیده و نمی توانند خوب راه بروند.
  • استفاده در محیط های کاری که حرکت و جابه جایی افراد زیاد است مثل کارگاه ها، رستوران ها، پارکینگ ها، انبارها و ...

چند مورد از مشکلات اسکوتر برقی

  1. اسکوتر ضد ضربه نبوده و موقع حرکت باید مواظب بود.
  2. بیش از اندازه شارژ کردن اسکوتر موجب کاهش طول عمر باتری می شود. اگر  بیشتر از 2 الی 3 ساعت در پریز برق بماند در این صورت باتری اکسید شده و از  بین خواهد رفت.
  3. استفاده از اسکوتر برقی روی چمن و فرش اشتباه است و با انجام این کار  موتور دستگاه متحمل فشار زیادی شده و امکان سوختن موتور وجود دارد.

قابلیت اسکوتر برقی

این دستگاه دارای توان حرکتی 15 کیلومتر بر ساعت بوده و در صورت شارژ  شدن کامل قادر به طی 20 کیلومتر مسافت خواهد بود. روی اسکوترها نمایشگرهایی  وجود دارد که از روی آن می توان به میزان شارژ آن پی برد. جدا از برقراری  تعادل، این دستگاه ها توانایی طی در هر نوع سطح اعم از سطح هموار و سطح  دارای شیب را تا سرعت 15 کیلومتر بر ساعت را دارند. استفاده از اسکوترها  برای افراد 12 سال به بالا بوده چون این دستگاه ها قادر به تحمل افرادی با  وزن 20 تا 120 کیلوگرم  است، در غیر این صورت با مشکل حفظ تعادل مواجه  خواهیم بود. این دستگاه ها در عرض 1 تا 2 ساعت شارژ می شوند. هیچ محدودیتی  برای استفاده از این دستگاه وجود نداشته ولی برای دستیابی به کارایی مناسب،  بهتر است در محیطی که دمای آن در محدوده 15- تا 50 درجه سانتی گراد  و  رطوبت هوا در محدوده 5% تا 95% است، استفاده شود.

توجه: هرچه وزن فرد بیشتر باشد موجب کاهش سرعت و توان دستگاه شده و با کاهش شارژ دستگاه، سرعت و شتاب اسکوتر کاهش خواهد یافت.


نکاتی که در هنگام استفاده از اسکوتر برقی باید رعایت کرد

نکته  ای که کاربران می‌بایست هنگام استفاده از اسکوتر برقی به آن توجه نمایند،  محلی است که قرار است در آن اسکوتر را به حرکت درآورند. اصولاً هنگام خرید  این قبیل از دستگاه‌ها به مصرف‌کننده توصیه می‌شود که از آن در منزل و بر  روی فرش استفاده نشود زیرا در این حالت فشار زیادی به موتورهای موجود در  چرخ‌های اسکوتر برقی وارد می‌گردد و ضریب سوختن دستگاه به شدت بالا می‌رود.

سایر کاربردهای اسکوتر برقی

  1. درصورتیکه  فاصله محل کارتان تا منزل زیاد نمی‌باشد، می‌توانید با خرید یک عدد اسکوتر  برقی ضمن رفتن به محل کار، از استفاده کردن از اسکوتر نیز نهایت لذت را  ببرید.
  2. اگر به دلیل آسیب دیدگی پا یا کمر امکان پیاده‌روی طولانی برایتان وجود  ندارد، در این شرایط اسکوتر برقی می‌تواند گزینه ای مناسب برای شما باشد.
  3. استفاده مکرر و طولانی مدت از اسکوتربرقی می‌تواند باعث تقویت عضلات مچ پا گردد.
  4. برای آن دسته از مشاغلی که افراد می‌بایست در آن بصورت مداوم در محلی  راه بروند و گشت زنی کنند، اسکوترهای برقی می‌تواند گزینه ای مناسب برای  آنها باشد.

اجزای اصلی تشکیل دهنده

  1. بدنه فلزی اصلی به همراه محور مرکزی
  2. صفحه کنترل (مادر بورد)
  3. دو عدد ژیروسکوپ
  4. دو عدد سنسور مادون قرمز
  5. دو عدد موتور الکتریکی (هر کدام داخل یک چرخ قرار گرفته‌اند)
  6. دو عدد سنسور مخصوص اندازه‌گیری شیب / سرعت (هر کدام داخل یک چرخ قرار گرفته‌اند)
  7. پورت مخصوص شارژ
  8. کلید روشن و خاموش
  9. محفظه باتری
  10. چراغ‌های LED
  11. پدهای حساس در برابر فشار
  12. روکش پلاستیکی (قسمت‌های پلاستیکی بدنه)
  13. بلوتوث و اسپیکرها (با توجه به نوع مدل ممکن است باشد / نباشد)

باتری

باتری‌های  اسکوتر برقی معمولاً از نوع لیتیومی می‌باشد و از اتصال چندین سلول  به‌صورت سری تشکیل شده‌است. نوع رایج این باتری از نوع ۲۰ سلولی (10s2p  cell) با ولتاژ خروجی 36V و 4400mAh ld می‌باشد و به راحتی قابل تعویض است.

موتور اسکوتر برقی

اصولاً  موتورهای تعبیه شده در اسکوترهای هوشمند از نوع براشلس (به انگلیسی:  Brushless_Motors) بوده که نیروی لازم برای به حرکت درآوردن چرخ‌ها را از  باتری تعبیه شده در درون اسکوتر دریافت می‌کند و اینکه این موتورها در داخل  چرخ‌های اسکوتر برقی موتور قرار گرفته‌است.


تهیه و تنظیم: وبلاگ بازیشاد

https://bazishad.com/scooter-barghi